Sedmero čakovečkih plivača na Regionalnom razvojnom kampu

Čak 60 plivačica i plivača iz 8 klubova Regije IV Hrvatskog plivačkog saveza sudjelovalo je na Regionalnom razvojnom kampu u Varaždinu.

Na 2. po redu kampu koji je održan minuli vikend 19. i 20. veljače sudjelovalo je i sedmero članova Čakovečkog plivačkog kluba: Meri Furdi, Sara Puklavec, Lucija Trupković, Lana Pintarić, Roko Radek, Emil Goričanec i Mario Beliga.

Oni su na kampu bili zajedno s trenerima Antoniom Šantekom i Goranom Kolarićem koji je ujedno i koordinator Regionalnih razvojnih kampova.

„Plivači na kampu rade na usavršavanju svojih tehnika plivanja, testiranju sposobnosti, te usvajanju znanja kako bi postali što uspješniji i uz to, naravno nezaobilazno je i druženje s plivačima iz drugih klubova i sredina“ izjavio je Kolarić i dodao kako je to priznanje za pozvane plivače.

„Njihov potencijal je prepoznat i osim prilike za daljnje napredovanje dokaz je statusa kojeg uživaju u mlađim dobnim kategorijama na razini Hrvatske“ rekao je. Od ostalih klubova na kampu su bili i plivači iz: PK Barok Varaždin, PK Osijek, PK Sisak Janaf, PK Vukovar, PK Cerine Koprivnica,Vinkovački plivački klub i PK Olimp Zabok. Inače, prvi Regionalni razvoni kamp bio je održan u Čakovcu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE