Mario Medved: Brojke sve pokazuju, SDP je najjača politička snaga na Sjeveru!

SDP Međimurske županije izdao je priopćenje predsjednika SDP-a MŽ u kojem se osvrnuo na rezultate koalicije Rijeke pravde, a mi to priopćenje prenosimo u nastavku u cijelosti:

Ovi izbori su pokazali da postoji vrlo značajan broj ljudi koji priželjkuju promjenu i naša je dužnost da učinimo sve da ih ne razočaramo. Pred vodstvom stranke sada je period intenzivnih pregovora kako bi taj cilj i ispunili.

Zadovoljni smo izbornim rezultatima koji su potvrda da je SDP i dalje najjača opcija u Gradu Čakovcu osvojivši 36,02% u samom središtu županije, te općinama Nedelišće, Strahoninec i Kotoriba, dok smo na razini Međimurske županije polučili odličan rezultat osvojivši 30,62%.

Zahvaljujemo se svima koji su svoj glas dali listi Rijeke pravde kao i svima koji su izašli na izbore i tako izvršili svoju građansku dužnost. Posebno se zahvaljujemo svim članovima i simpatizerima SDP-a na iskazanoj podršci listi br. 15.

Hvala svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u radu u kampanji za izbore promičući vrijednosti socijaldemokracije na području naše županije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE