SDP Međimurske županije: Donirali Caritasov Dnevni boravak Dr. Antun Bogdan

SDP Međimurske županije šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo: 

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja uručio je 11.01.2024. prigodnu donaciju Caritasovom Dnevnom boravku „Dr. Antun Bogdan“ u Čakovcu. 

Drago nam je što smo ih posjetili i ove godine i uručili im higijenske potrepštine, voće, prehrambene namirnice te aparatiće za samokontrolu glikemije. Nadamo se da će im pomoći u svakodnevnoj brizi za njihove korisnike. 

Voditeljici Dnevnog boravka gđi Kristini Novaković i edukacijskoj rehabilitatorici Renati Treska u ime Savjeta donaciju su uručile: predsjednica Savjeta i saborska zastupnica dr. Andreja Marić, dopredsjednica Savjeta Jadranka Novaković, članice Savjeta Lana Remar, Ivona Cvetko Šimunković i Anđelka Novak

Djelatnici Dnevnog boravka s velikim entuzijazmom, ljubavlju i pažnjom svakodnevno brinu za korisnike, od kojih su većina djeca s težim stupnjem invaliditeta.

U ugodnom razgovoru saznali smo da bi im trebala i dva drvena bolesnička kreveta s mehanizmima i visokim bočnim pomičnim stranicama. Učinit ćemo sve što možemo da se i to pribavi.

Pozivamo sve građane dobre volje koji su u mogućnosti donirati potrebitima: kontaktirajte udruge, pojedince  i ustanove kojima je potrebna pomoć i koji će cijeniti svaki oblik donacije i pažnje koju im pružite. 

Ako netko ne može pomoći financijski, odnosno kupnjom materijalnih stvari, ima i drugih načina kako možete pomagati: nazovite prijatelja, susjeda, toplim riječima olakšajte im ako su sami, pravite im društvo, otiđite u kupovinu ili ljekarnu onome koji ne može iz kuće, nacijepajte drva, očistite kuću, operite suđe, poklonite ako imate nečeg viška, itd.  

Za toplu riječ i pomoć nikad nije kasno. 

Lijep je osjećaj pomoći drugima. Pridružite se i vi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE