17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Saznajte sve o umjetnoj inteligenciji na subotnjem predavanju u Riznici Međimurja

U subotu, 4. studenoga u Muzeju Međimurja(multimedijalna dvorana Riznice Međimurja) održat će se javno predavanje i panel rasprava pod nazivom Umjetna inteligencija i što nam donosi u budućnosti.

Događaj je organiziran u suradnji udruge Mladi informatički stručnjaci (MIS) i Međimurskim informatičkim klubom (MIK), Fakultetom organizacije i informatike Varaždin (FOI) te uz podršku Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Cilj je pružiti dublji uvid u trenutni razvoj umjetne inteligencije i njen značaj za budućnost.

Što možete očekivati na ovom događaju?

Uvodno predavanje o Umjetnoj inteligenciji pružiti će vam sveobuhvatan pregled o tome što AI predstavlja, kako funkcionira te koje su njegove glavne primjene u svijetu danas.

Panel raspravu nakon predavanja kroz koju će se razmotriti prilike i prijetnje, primjena u praksi, etička pitanja te kako AI oblikuje našu svakodnevicu.

Ovo je prilika za sve koji su znatiželjni i žele bolje razumjeti kako će se umjetna inteligencija razvijati i mijenjati naše živote. Bilo da ste učenik, student, profesionalac, poduzetnik ili jednostavno ljubitelj tehnologije, dobrodošli ste!

Ne propustite ovu priliku da saznate više o jednoj od najuzbudljivijih tehnoloških revolucija današnjice. Umjetna inteligencija je s nama, a budućnost je u našim rukama.

Izvor: MIS i Dejan Drabić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE