Salata, mladi luk, presadnice voća i povrća iz Plešivice

vrtlarica sonja bistrovic
Sonja Bistrović

OPG Bistrović iz Plešivice 23/c dugogodišnji je proizvođač voća i povrća, a posebno je uspješan u uzgoju presadnica. Kako nam je rekla vlasnica, Sonja Bistrović, tijekom godina stekli su povjerenje kupaca tako da se svake godine proizvodnja presadnica povećava, a asortiman ponude širi.

vrtlarica sonja bistrovic4

U Plešivici tako možete već sad kupiti svježu salatu i peršin kao i mladi luk, a uskoro će i mrkva i grašak. Ako pak želite uzgojiti domaće povrće možete kupiti sadnice paprike- žuta babura, zelena babura, rog, paradajzerica, feferoni, od paradajza u ponudi imaju amerikaner, šljivar, grapolo ili pak volovsko srce, zatim zeljarice kao što su cvjetača, brokula, crveno zelje, bijelo zelje, kelj ili korabica. Vrste krastavaca čije presadnice uzgajaju su kornišoni i salatni, a tu su i korjenašice kao što je celer, peršin, poriluk, pa tkivice.

vrtlarica sonja bistrovic5

Od voća imaju flance jagoda, mjesečarke i jednorodke. Ako vam je potrebna svježa salata posjetite ih ili nazovite jer imaju i vlastitu dostavu. Rade svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 16 sati. Kontakt broj je 099 482 3918 ili ih kontaktirajte na mail: [email protected] (nš)

 

Ostavi komentar