Rukometašice Zrinskog započele s pripremama

zrinskice
U novoj sezoni cilj je još viši plasman

Nakon duge ljetne stanke, trener, Goran Mrđen poveo je u ponedjeljak 29. srpnja rukometašice Zrinskog u pripreme za novu sezonu 1. HRL za žene. Na okupu su ostale sve igračice iz protekle sezone, a s treninzima je krenula oporavljena Ivona Mrđen koja će biti veliko pojačanje, dok se iz Koke vratila vratarka Sara Dominić. Na početku je okupljene rukometašice pozdravila sportska direktorica Ljubica Vrbančić, a uz nju i trenera Mrđena, u stručnom stožeru su pomoćna trenerica Darinka Pavleković i kondicijski trener Goran Vuk.

Trener Goran Mrđen tako će na raspolaganju imati četiri vratarke i osamnaest igračica u polju, a uz svakodnevne treninge do prvenstva koje počinje 14. rujna u planu je odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica. Zrinskice tradicionalno igraju na turniru u Virovitici, a turnir Braco Golik ove će se godine održati 31. kolovoza u Čakovcu. Osim toga potvrđene su i utakmice sa Sesvetama i Ptujom.

U novoj sezoni cilj je još viši plasman, nego prošle sezone kada je osvojeno odlično šesto mjesto i učešće u jednom od europskih kupova.

Ostavi komentar