Robert Kos: Obožavam starine, ciglu, drvo i cvijeće!

U sklopu našeg nagradnog natječaja Čiji je vrt najljepši posjetili smo imanje Roberta Kosa iz Dragoslavec Sela 

– Nekada sam se smijao onima koji uređuju vrtove, sade cvijeće, a sada i sam uživam u tome! Slušao sam kako govore da ih rad u vrtu opušta i mislio sam si prije 20 godina da je to glupost, a sad sam i ja u toj fazi razmišljanja. I nije mi uopće problem cijelo popodne raditi u vrtu, ispričao nam je Robert Kos dok nas je vodio u razgled svoje okućnice i vrta u Dragoslavec Selu. 

Robert u svojem vrtu sadi trajnice i sve one biljke s kojima nema, kako kaže, puno posla. Tako se u njegovom prednjem dijelu vrtu nalaze ruže, rhododendrone, azaleja, vajgele, likvidambar, četkavci, klamatisi, žutika, hoste, šimšir, javori te mnoštvo različitih grmova i stabla kojima ni ne znamo ime. A ima i oko 50 različitih vrsta voća u stražnjem dijelu vrta, od kojih se izdvaja vučji trn, dud te crvena i mongolska borovnica. 

Cijeli članak donosimo u Međimurskim novinama, koje su u prodaji od petka, 14. lipnja.

Foto: Sanja Heric

Kako se prijaviti na naš nagradni natječaj pročitajte OVDJE.

Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu cvijetna greda cviejtna greda drvena kućica Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu pampas trava Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu Vrt Roberta Kosa u Dragoslavec Selu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE