“Riverside” – ovog ljeta najluđi ljetni Party u Donjem Međimurju

DG Sport Prelog poziva na pravi ljetni Party –  “Riverside” u subotu, 15. srpnja s početkom od 21 sat.  Uz hladno piće i vruće plesačice posjetitlje očekuje nastup Rumunjske mega zvijezde Gea Da Silve koji dolazi u sklopu svoje Europske turneje sa hitovima “Hey Mr. Dj Get Up i Booma Yee sa milijunskim pregledima te Dj-evima iz Mađarske i Hrvatske.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po 20 kuna, a na dan događaja 30 kuna.  Potražite ih na recepciji DG SPORT Prelog ili kod promotora. Više informacija na facebook stranici Riverside Prelog – OVDJE.

Izbor Miss i Mistera pješčanog podija

Uz sam party organizirano je i mnoštvo interaktivnih i zabavnih sadržaja; od odbojke na pijesku, animacijskih igara, smijeha, društvenih sadržaja te afterpartyja u pravom “Beach Stylu“ koji će uključivati ogroman bazen, ležaljke za plažu i suncobrane. Poseban show očekujemo u vidu All Star utakmice između gostiju iznenađenja i osoblja DG-a.

Biranje Miss i Mistera pješčanog podija je obavezno. Za najbolje će dana biti osigurane novčane i materijalne nagrade uz medalje i diplome.

DJ – Geo Da Silva iz Rumunjske

U srcu Međimurja uz samu rijeku Dravu, subota će biti specijalan dan za sve posjetitelje “Riverside 2017.“. Svjetski poznati DJ – Geo Da Silva dolazi iz Rumunjske u Prelog napraviti vrhunski show. Program će biti bogato sastavljen uz vrhunski vatromet, topove za pjenu, led ekrane iza same pozornice, Burlesque plesačice. Tijekom noći podijelit će se originalna Dravska riba kako bi se posjetitelji bolje upoznali s donjomeđimurskim krajem. Ukupno će biti 5 DJ-a ( 2 inozemna) koji će s pomno odabranim svjetlosnim efektima stvarati neponovljivu atmosferu.

Samo mjesto događaja bit će okruženo popularnim “dravskim čonima“, čamcima kojima ćemo dočarati povijest same Drave. Posjetitelji će tako uz zabavu, moći nešto i naučiti o samoj povijesti donjeg kraja Međimurja.

Cover Riverside

Riverside Prelog

 

Ostavi komentar