Rezanci Nade Lesar obojeni su i istarskim teranom

nada lesar(1)
Nada Lesar

Med i proizvodi od meda, domaći sir, mesne prerađevine, bučino ulje, sezonsko povrće, kolači, domaća tjestenina samo je dio proizvoda koji su se našli na 5. po redu regionalnom placu u dvorani Mesapa u Nedelišću.

Kao i u dosadašnjim izdanjima placa, svatko je mogao pronaći nešto za sebe. No, kako trenutno još nije vrijeme berbe većeg asortimana ovosezonskog voća i povrća, na svoje su nekako došli i mali proizvođači domaće tjestenine.

Rezanci, krpice i ribanjka za juhu, široki ravni ili valoviti rezanci, mlinci uobičajeni su artikli koji se sve više kupuju jer današnji tempo života jednostavno ne ostavlja puno vremena za njihovu izradu kod kuće. Među prodavačima koji su nudili svoju domaću tjesteninu, našla se i Nada Lesar iz Pretetinca.

Ono što njenu tjesteninu, za sada čini jedinstvenom je dodatak finog, crvenog istarskog vina terana.

Priču o Nadi Lesar i njenoj jedinstvenoj tjestenini donosimo u novom tjedniku Međimurske novine koji je u prodaji od petka, 3. srpnja.

Ostavi komentar