Repalusti iz cijelog svijeta okupili se u Draškovcu: Velika fešta i obiteljsko druženje!

Čak 150 potomaka obitelji Repalust iz Hrvatske, Europe i ostalih dijelova svijeta okupilo se u Draškovcu u subotu, 8. lipnja, na nezaboravnom obiteljskom susretu. Događaj je održan pod šatorom na NK Draškovec, a oduševili su se brojni Repalusti koji su se ovim putem prvi put ili nakon duže vremena susreli.

Prije nego što je uzbuđenje fešte uzela maha, Repalusti su se okupili pred crkvom u Draškovcu na svetoj misi. Ovo je bio poseban trenutak povezanosti i sjećanja na zajedničke korijene.

Susret je bio jedinstvena prilika za upoznavanje s rodbinom iz različitih krajeva i za istraživanje bogate povijesti obitelji Repalust.

Loza iz Draškovca je stvarno povezana i često se družimo. Posebno mi je lijepo bilo bolje upoznati i druge Repaluste. Mislim da je to najveća vrijednost. I ponos na svoje korijene, dok smo svi skupa bili na misi, svi skupa plesali v kolu, rekla nam je Marija Repalust Fodor iz Ivanovca.

Večer je obilježilo veselo druženje uz glazbu i ples, a kulminacija je bila spektakularan vatromet koji je priredio Branko Repalust. Ovo je bilo samo prvo okupljanje loze Repalust, a organizatori su već počeli planirati i sljedeće.

ljudi u narodnoj nošnji drađkovec crkva u draškovcu ples loza repalust

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE