Rebecca Posavec u CZK-u Čakovec održat će posljednji koncert prije odlaska na studij

Rebecca Posavec će u četvrtak, 16. rujna, u Centru za kulturu Čakovec održati svoj posljednji nastup prije odlaska na studij u Los Angeles. 

Gradonačelnica Grada Čakovca, Ljerka Cividini, najavila je nastup Rebecce Posavec ističući kako je Međimurje prepuno odličnih mladih ljudi, pogotovo onih koji se bave glazbom i pjevanjem, a Rebecca je sigurno jedna od najboljih. Dobivanje stipendije za studij u Sjedinjenim Američkim Državama, potvrda je njezine izvrsnosti, ali i priznanje svim Međimurcima koji su je, prepoznavši njen talent i želju, godinama pratili i podupirali.

– Koncert će biti prilika da svi zajedno Rebecci poželimo uspjeh i sreću u školovanju. Vjerujem da će ona na tome svima nama zavaliti ne samo u ovaj četvrtak, već i kad nakon završetka studija postane svjetski poznata pjevačica, rekla je među ostalim čakovečka gradonačelnica.

Besplatan koncert za publiku

Koncert se održava u čakovečkom Centru za kulturu, u potpunosti je besplatan za publiku, a sufinanciraju ga Grad Čakovec i Međimurska županija. Zbog epidemioloških mjera, broj mjesta je ograničen. Pomoćnik direktora Turističke zajednice grada Čakovca Marijo Krčmar istaknuo je da svi koji žele, od ponedjeljka poslijepodne, besplatne karte mogu podići na blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Rebecca se posebno zahvalila Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji na potpori te organizaciji ovog posljednjeg koncerta prije odlaska na studij. Sve ove godine, na svojim nastupima nastojala je dati sve od sebe, a za određeni fakultet odlučila se zbog toga što joj pruža najbolje uvjete za umjetničko napredovanje. Pozivajući publiku na koncert, zahvalila se svim Međimurcima na podršci koju su joj pružali sve godine njenog bavljenja pjevanjem te rekla da svoj rodni kraj i ljude nikad neće zaboraviti.

Ostavi komentar