Ravnatelj ŽB Čakovec Novinščak: Postepeno se relaksiraju mjere, ali ne smijemo zaboraviti da je virus još uvijek prisutan!

– Ovakva izuzetno povoljna epidemiološka situacija u našoj Županiji nije nastala slučajno, već je rezultat predanog rada i zalaganja svih zdravstvenih ustanova, policije, civilne zaštite, vatrogasaca te jedinica lokalne samouprave, a sve pod okriljem županijskog Stožera civilne zaštite, ali i pridržavanja mjera građana istaknula je u petak specijalist epidemiolog Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije dr. Višnja Smilović na pressici Stožera civilne zaštite MŽ. Bez obzira na dobru situaciju, moli građane da se i dalje pridržavaju mjera fizičke distance, osobne higijene ruku te da nose maske.

Ravnatelj županijske bolnice Čakovec dr. Tomislav Novinščak istaknuo je da Stručno vijeće polako vraća u uobičajeni način rada sve odjele ŽB Čakovec.

– Postepeno se relaksiraju mjere, ali ne smijemo zaboraviti da je virus još uvijek prisutan. Zaključno s jučerašnjim danom, reaktivirano je 73% ŽB Čakovec. Ispred bolnice će i dalje biti postavljen trijažni šator, ali molim sve sugrađanke i sugrađane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera.

Ostavi komentar