Radionica disanja i meditacije: Osnaži se dahom

joga
Ilustracija Foto: Pixabay

Art of Living Hrvatska u suradnji sa Studijem suvremenog plesa Teuta održat će od 23. do 25. listopada 2020., trodnevnu radionicu disanja Iimeditacije, koja je jedinstvena kombinacija jednostavnih joga vježbi, tehnika disanja I opuštanja, praktične mudrosti i Sudarshan Kriye – središnje i jedinstvene tehnike za smanjivanje stresa, podizanje razine energije i pronalaženje dubljeg uporišta u životu.

Brzo i učinkovito upravljajte svojim emocijama
Kroz tri dana i tri sata dnevno naučite seriju meditacija i tehnika disanja koje će vam pomoći da učinkovitije upravljate svojim emocijama.

Naučite načine opuštanja bez napora uz lagane vođene meditacije, pranayame i yoga asane koje možete uključiti u svoj dan za bolje zdravlje, fokus i opuštanje.
Iskusite snagu daha.

Osnovni alat radionice je Sudarshan Kriya, jednostavna, ali snažna tehnika ritmičkog disanja koja vas bez napora vraća u stanje duboke opuštenosti, pomaže vam u oslobađanju od stresa, vraća osmijeh na lice i radost u život.

Radionica će se održati u Domu amatera Grada Čakovca, S. Radića 1 u sljedećim terminima: petak 19-22 h, subota i nedjelja 10-13 h, a vodit će je Ivana Mihalinec, Art of Living voditeljica s dugogodišnjim iskustvom.

Prijave i više informacija na 098 776 238 ili 091 911 0688.

KUPON 10% popusta
Art of Living Hrvatska u suradnji s Međimurskim novinama poklanja vam 10% popusta za Radionicu disanja i meditacije. Kupon za popust pronađite u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od 16. listopada možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja-

*Potrebna je prijava unaprijed na broj 091 911 0688 te predočenje kupona prilikom uplate.

Ostavi komentar