Prva ovosezonska pobjeda za Centrometal

ok centrometal
Napokon zabilježili pobjedu

Pred stotinjak domaćih navijača odbojkaši Centrometala stigli su do prve prvenstvene pobjede. U prvoj domaćoj utakmici u sezoni, te nakon poraza u Zagrebu, odbojkaši Centrometala imali su imperativ pobjede nad gostima iz Splita. Gosti sa par klasnih igrača pri kraju karijere bili su velika nepoznanica.

Centrometal je odlično krenuo u utakmici i poveo 19:10. Nakon toga slijedi opuštanje u domaćim redovima i hrabri gosti stižu do poravnanja 23:23. Nakon velikog niza servisa baš tada igrač gostiju servira u mrežu, a s druge strane Zelenika odličnim servisom donosi Centrometalu prvi set sa 25:23.

U drugom i trećem setu Centrometalovci su igrali puno mirnije i sigurnije, ali Spličani su se stalno vraćali. Drugi set otišao je na stranu Centrometala s 25:18, dok je u trećem setu upisana pobjeda 25:19 za konačnih 3:0.

Odbojkaše Centrometala sada u prvenstvu očekuju dva gostovanja. Narednog vikenda gostuju u Osijeku, a tjedan dana kasnije u Varaždinu.

Centrometal : Orešković, Vincek, Ivančić, Juras, David, Vuk, Hrvoje i Ivan Novak, Stanković, Lesinger, Zelenika, Jengić, Marciuš, Vidović (trener Siniša Novak)

Ostavi komentar