Provodi se istraga protiv Makedonca zbog sumnje na pokušaj ubojstva i četiri kaznena djela pokušaja teške tjelesne ozljede

Foto: Pixabay

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 1. svibnja 2022., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Sjeverne Makedonije (1999.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva i četiri kaznena djela pokušaja teške tjelesne ozljede, izvijestio je DORH. 

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 23-godišnjak 28. travnja 2022. oko 3 sata, na ulici u centru Varaždina, zadao 23-godišnjaku dva uboda nožem u tijelo i nanio mu tešku ozljedu (otvorena rana trbušne stijenke s unutarnjom ozljedom). Osnovano se sumnja i da je, istom prilikom, nožem zadao više uboda i reznih rana još četvorici oštećenika te im nanio tjelesne ozljede.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u istrazi te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ostavi komentar