Prošećite vinogradima štrigovskog (k)raja i obilježite ovogodišnje Vincekovo

U subotu, 22. siječnja 2022. godine, prošećite vinogradima štrigovskog (k)raja i obilježite ovogodišnje Vincekovo.
Za sve zaljubljenike u dobru vinsku kapljicu pripremljena je kružna staza na kojoj vas očekuju dobro vam znane vinske kuće. Uz to, nemojmo zaboraviti da je sama bit Vincekovog obilježavanje početka radova u vinogradima, stoga je najbolje proslaviti Vincekovo uz naše vinare koji su za taj dan otvorili vrata svojih vinskih kuća.
Početak staze je kod Doma kulture Štrigova gdje možete ostaviti svoje automobile i zaputiti se prema Mađerkinom bregu gdje će vas dočekati vinarija Štampar uz vrhunska vina i predivan pogled.
Nakon toga, kreće se prema vinariji Cmrečnjak gdje ćete osim u uobičajenoj ponudi vinoteke, moći uživati i u kuhanom vinu te kobasicama s roštilja.
Vinarija Horvat sljedeća je na stazi, gdje će vas srdačno dočekati svojom vinskom ponudom.
Na posljetku očekuje vas vinarija Kocijan sa svojim vrhunskim vinima uz mesni i sirni tanjur. Uz pridržavanje epidemioloških mjera i kretanjem po stazi u malim grupama možete i u ovo pandemijsko vrijeme doživjeti čari Vincekovog uz prekrasne vidike koje nam pružaju štrigovski bregi.
Sukladno epidemiološkim mjerama, ove godine nema vođenja po stazi već svatko za sebe polazi od početne točke. Također, pošto nema bonova, na punktovima će se moći konzumirati vina i ostala ponuda prema važećim cjenicima vinskih kuća.
Sve informacije kao i kartu potražite na našoj web stranici: https://www.strigova.info/vincekovo-po-strigovskim…/
Budimo odgovorni.
Izvor: TZ Općine Štrigova

Ostavi komentar