Proradili i studentski restorani u Čakovcu

studentska menza6
Studentska menza

S ciljem da se studentima koji studiraju Čakovcu omoguće što bolji uvjeti života za vrijeme studija Studentski centar Varaždin ponovno je otvorio  svoje studentske restorana na oba Čakovečka visoka učilišta, poručili su iz varaždinskog Studentskog centra.

Svaki dan iza 10 sati u pronudi restorana mogu se naći po tri kompletna menu obroka (juha, glavno jelo, prilog, salata, desert).

Svakodnevna ponuda  jela može se pratiti na web stranici

U ponudi restorana MEV tijekom cijelog dana su i dodatna a la carte jela (bečki odrezak, cordon blue, naravni odrezak…) s prilozima (pommes frites, meksička mješavina…)

Restorani su otvoreni i za vanjske korisnike koji za razliku od studenata čije su cijene subvencionirane, plaćaju punu cijenu obroka.

Novim studentima skrećemo pozornost na mogućnost rada posredstvom student servisa te ujedno pozivamo potencijalne poslodavce koji imaju potrebu za povremenim ili privremenim zapošljavanjem radne snage da svoje oglase besplatno putem kanala studnet servisa (web servis, facebook, oglasne ploče) stave na uvid našim članovima.

Ukupna davanja na neto zaradu studenata iznose 18,00%, a plaćanje se vrši temeljem ispostavljenog R-1 računa.

Sve informacije u svezi mogućnosti angažiranja studenata mogu se dobiti i putem telefona 091/310-6322 ili upitom na email [email protected]

Ostavi komentar