PROMETNA NESREĆA U ČAKOVCU: Vozačica Peugeota (32) oduzela prednost vozaču (59) Škode, prebačeni u bolnicu

Ilustracija

Jučer, 23, lipnja 2019. godine oko 18:20 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke ulice i ulica Elizabete i Geze Legenstein te Elemera Vajde dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, izvjestila je PU međimurska. 

Trideset i dvogodišnja vozačica Peugeot 307, čakovečkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Ulicom Elizabete i Geze Legenstein, dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema Ulici Elemera Vajde.

Pritom je oduzela prednost prolaska Škodi Octaviji, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je Zagrebačkom ulicom upravljao 53-godišnji vozač. Uslijed siline udara Škoda je odbačena izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u prometni znak (“obilježeni pješački prijelaz”).

Ozlijeđeni vozači vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida promet spomenutim raskrižjem od 18:38 do 19:23 sati bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama. Vozačica Peugeota prekršajno će se sankcionirati sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Ostavi komentar