Proglašeni najbolji sportaši borilačkih sportova Međimurja

SVI NAGRADJENI(1)
Najbolji sportaši borilačkih sportova

2019. godina bit će zapamćena kao vrlo uspješna godina u mnogim granama međimurskog sporta, a možda najviše u borilačkim sportovima. Koliko je proteklih 365 dana bilo uspješno, najbolje se vidjelo na svečanosti proglašenja najboljih sportaša Saveza borilačkih sportova Međimurja.

Prva priznanja koja su bila podijeljena bila su dva posebna: jedno je dobio Nenad Vrbanec, član Judo kluba Zrinski Čakovec zbog osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu za osobe s Down sindromom. Drugo je dodijeljeno Vladi Bošnjaku za dugogodišnji rad na popularizaciji karatea u Međimurju. Nakon toga podijeljena su priznanja za postignute vrhunske rezultate u 2019. koja su osvojili: Mihael Sirc (Karate klub Međimurje), Kristian Topličanec (Karate klub Globus), Ema Marčec (Karate klub Globus), Sven Strahija (Karate klub Globus), Laura Strahija (Karate klub Globus), Petar Slukić (Karate klub Globus), Noa Molnar (Karate klub Međimurje), David Faić (Karate centar Šenkovec), Inga Grgić (Karate centar Šenkovec), Stela Horvat (Karate centar Šenkovec), Antonija Matoša (Judo klub Zrinski) i Lorenna Hranilović (Judo klub Zrinski).

U izboru najboljih ekipa stručna komisija Saveza borilačkih sportova odlučila se kod žena za Kadetsku ekipu Karate kluba Globus za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske. I kod muških je ta titula pripala Globusovcima, primili su je članovi Kadetske ekipe koji su prvaci države.

Najbolji sportaši kod mlađih uzrasta su Aida Trstenjak (KK Globus) i Nikola Topličanec (KK Globus), a kod starijih uzrasta Leona Gulija (KK Globus) i Leon Marciuš (KK Međimurje).

 

Ostavi komentar