PRIPREME: Miss Međimurja Esmeralda Slaviček osvojila treće mjesto u kategoriji Sport&Fitness

Izabrana je prva superfinalistica Miss Hrvatske koja se pobjedom u kategoriji Sport&Fitness direktno plasirala u 8 najboljih.

Djevojke su danas imale prvo bodovanje u prednatjecanju u kategoriji Sport&Fitness, a pobjednica je Iva Mijolović Miss Zadarske županije koja je osvojila najveći broj bodova (50).

Odmah iz nje sa samo 20 bodova manje je Lara Brkić Miss Dubrovačko-neretvanske županije, a simpatična Esmerala Slaviček Miss Međimurske županije je osvojila treće mjesto s 20 bodova.

Pripreme u kategoriji Sport&Fitness vodio je MBS sportsko medicinski centar ,a trener Fabijan Miškulin ocjenjivao je djevojke kroz pet motoričkih testova koji su dali ukupnu sliku o razini funkcionalnosti tijela i kondicijskih sposobnosti natjecateljica.

Pokazalo se da djevojke brinu o svom tijelu te se moglo primijetiti da se većina njih bavi tjelesnim aktivnostima što je u današnje vrijeme jako bitno. Kroz tri dana sve finalistice će imati bodovanje u ostalim kategorijama, a već danas ih očekuje naporan dan kada će snimati razglednice te pokazati ljepote Sisačko-moslavačke županije. t

Ostavi komentar