Princ Charles ipak imenovan kraljem

prince-of-wales-80861_960_720
Foto: pixabay

O tome tko će i kada, nakon 94-godišnje kraljice Elizabete II. preuzeti krunu i sjesti na britansko prijestolje, nagađa se već mjesecima, prenosi story.hr

Unatoč tome što je po svim pravilima prvi u redu za titulu kralja, mnogi su mediji u posljednje vrijeme pisali kako će krunu 71-godišnjem princu Charlesu oteti njegov stariji sin, 37-godišnji princ William. Međutim, kako piše New Idea, princ Charles je konačno dočekao da ga se imenuje kraljem.

Naime, kako je za spomenuti medij otkrila stručnjakinja za kraljevsku obitelj Penny Junor, pandemija koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet, princu Charlesu je izuzetno pogodovala pa je 71-godišnjak tako, nakon što je i sam prebolio Covid – 19, iskoristio izolaciju kako bi se više zbližio s obožavateljima.

Putem svog službenog Instagram profila, britanski je prijestolonasljednik tako svakodnevno komunicirao s pratiteljima čime se povećala i njegova popularnost na spomenutoj mreži.

Upravo radi toga, Penny navodi kako je Charles neslužbeno imenovan kraljem Instagrama zbog svog angažmana na ovoj društvenoj mreži u posljednjih nekoliko mjeseci.

Ostavi komentar