Prijavite se za 39. malonogometni turnir u Prelogu, koji kreće od 12. srpnja!

turnir 2019 poziv
Kreću prijave za turnir

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 39. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. Priprema se bogat sportski, ali i zabavni program.

Posebno se ističe atraktivan glazbeni program . Uz domaće međimurske, izvođače ove će godine Park Mladosti ugostiti poznata glazbena imena hrvatske scene: Miu Dimšić (subota, 13. srpnja), Gustafe (četvrtak, 18. srpnja) i Krunoslava Kiću Slabinca (nedjelja, 21. srpnja).

U nogometnom dijelu, i ove godine, prvi vikend bit će rezerviran za turnir „Med Vulicama“. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761.

Seniorski turnir igrat će se od utorka, 16. do nedjelje 21. srpnja, a sve dane turnira igrat će se, tradicionalno, turnir i u mlađim kategorijama.

Ove godine kod seniora, kotizacija je 500 kuna, prva nagrada 8.000 kuna, mlađi pioniri (rođeni 2008. i mlađi, kotizacija 100 kuna) i stariji pioniri (rođeni 2004. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna). Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Za turnir Med vulicama nema kotizacije, a očekuju se također vrijedne nagrade.

Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 11. srpnja u City baru u Prelogu, a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 099/528-4761.

Izvlačenje je predviđeno za četvrtak 11. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.

Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 12. srpnja.

 

Ostavi komentar