Pridružite se humanitarnoj akciji „Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2024“

Županijska liga protiv raka Čakovec poziva na 13. humanitarnu akciju pod nazivom: „ZAJEDNO PROTIV RAKA pjesmom, plesom i modnom revijom 2024“, koja će se održati u četvrtak, 13. lipnja u 19 sati, u Centru za kulturu Čakovec. 

Njihov poziv u nastavku prenosimo u cijelosti:

Županijska liga protiv raka Čakovec pod pokroviteljstvom službe Zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP-a) i Hrvatskog društva skladatelja (HDM-a), te u suradnji s brojnim sponzorima, pjevačima, plesnim skupinama i drugim umjetnicima i ove godine organizira modnu reviju te bogat zabavni program.

Predstavit će se modna kolekcija brenda Srnec Style iz Čakovca. Reviju će nositi članice klubova Županijske lige protiv raka Čakovec. Dio modne kolekcije predstavljen na humanitarnoj akciji moći će se kupiti tijekom akcije i nakon nje, a financijska sredstva prikupljena prodajom tih proizvoda kao i od prodaje ulaznica namijenit će se za rehabilitaciju i resocijalizaciju oboljelih od raka.

U zabavnom programu sudjelovati će: Marija Jambrošić, Scifidelity Orchestra, Vinka Siladi, Ženska vokalna skupina Stridone, Klub laringektomiranih Međimurske županije u pratnji Aleksandra Vabeca, Zbor umirovljenika Novi Marof , Klara Miljančić, Vokalna skupina udruge Turen, članovi Lige s plesnom točkom, Mješoviti zbor ELIAM, Mirko Švenda Žiga, plesna skupina Vivona, Shasha Cui, etno duo Goga i Željko, Dječji vrtić Cipelica, Krunoslav Lajtman i gosti.

Program će voditi  Irena Šestak (koju odijeva XD Xenia Design,  za frizuru je zaslužna Ivana Bajsić Vejzagić iz Agi Arta, a za šminku Alla Style make up & beauty center).

Za frizure sudionika će se pobrinuti frizerski salon Melita iz Strahoninca. Za dekoraciju pozornice cvjetna galerija ADaSa S&D, dok je cvijeće donacija vrtlarije Vijenac d.o.o..

Za fotografiju su zaduženi Kruno Tuksar i Miroslava Novak Hranjec. U ovoj akciji sudjeluju i brojni donatori kojima iskreno zahvaljujemo!

Zahvaljujemo svim medijima koji nas prate svih ovih godina.

Ulaznice po cijeni od 7 eura mogu se nabaviti na blagajni Centra za kulturu Čakovec!

Od srca unaprijed zahvaljujemo svima koji će se odazvati našem pozivu te učiniti ovaj svijet boljim i ljepšim mjestom, jer blaženije je davati nego primati!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE