PRIBISLAVEC Vijećnici SDP-a: – Bilo bi moralno da načelnica da ostavku!

Višnja Ivačić
Višnja Ivačić, načelnica Općine Pribislavec

Vijećnici SDP-a u Općinskom vijeću Općine Pribislavec šalju priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo.

Potaknuti nedavnim događajima smatramo da i SDP općine Pribislavec treba reagirati i
iznijeti svoje viđenje ove situacije. U posljednje vrijeme naša je općina puno u medijima, na žalost ne po dobromu, već po lošem. Suživot s pripadnicima romske nacionalne manjine, kriza vlasti, nefunkcioniranje Općinskog vijeća, pronevjera novca, i stoga s pravom sa zabrinutošću i pozornošću pratimo situaciju te smo šokirani činjenicom što se to događa. Dok traje istraga, ne želimo izlaziti sa zaključcima, no smatramo da bi bilo moralno da načelnica u najmanju ruku stavi mandat u mirovanje ili da ostavku na svoju dužnost.


Rasplet situacije vezano uz nestanak (krađu) ogromne količine novca, moguć je samo na dva načina, prvi da je načelnica sve to znala, a to ne treba posebno komentirati, a drugi da nije, što onda postavlja pitanje njezine sposobnosti da upravlja općinom i proračunom.
Pozivamo načelnicu da postupi odgovorno i moralno te na sebe preuzme odgovornost za ovaj slučaj, bez obzira na njeno znanje. To je, vjerujemo da govorimo u ime velike većine mještana Pribislavca, jedino ispravno!


Vijećnici SDP-a općine Pribislavec


Sanja Mavrin
Nenad Pintarić

Ostavi komentar