Preminuo je Cvetko Vožar

Cvetko Vožar, vatrogasac i dugogodišnji član DVD-a Sveti Martin na Muri preminuo je danas, 9.lipnja u 55. godini života. 

Poruku kojom se DVD Sveti Martin na Muri oprostio od njega, donosimo u nastavku:

Duboko smo žalosni što moramo obavijestiti javnost da nas je zauvijek napustio naš voljeni vatrogasac i dugogodišnji član Cvetko Vožar.

Cvetko je bio iznimno hrabar i predan član naše vatrogasne zajednice, uvijek spreman pomoći drugima u nevolji. Njegov odlazak ostavlja prazninu koju nećemo moći popuniti.

Bio je nevjerojatan čovjek s ogromnim srcem, uvijek spreman za akciju i s osmijehom na licu. Njegova strast prema vatrogastvu bila je neizmjerna, a predanost službi bila je inspiracija za sve nas.

Cvetko je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima i sjećanjima. Njegova hrabrost i požrtvovnost bit će vječno zapamćeni. U ovim teškim trenucima, molimo vas da se sjetite njegove obitelji i prijatelja, koji su izgubili nevjerojatno dragocjenog člana svog života.

Neka Cvetko počiva u miru, znajući da će njegova hrabrost i predanost uvijek biti prisutni u našim mislima i djelima. Neka njegova svjetlost i dalje sjaji kao primjer hrabrosti i nesebične ljubavi prema službi.

Hvala ti, dragi Cvetko, na svemu što si učinio za nas. Tvoj duh će zauvijek živjeti među nama.

Neka ti je laka zemlja i neka ti anđeli čuvaju dušu.

S poštovanjem,

DVD Sv. Martin na Muri

Izvor i foto: DVD Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

10. Revija plesa Vivone

Revija plesa

Igračice ŽNK Međimurje u slavlju pogotka

ŽNK Međimurje vs ŽNK Donat