PRELOG: Prijem za mlade teniske nade Tamaru Balent i Tenu Posavec

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek primio je, u prostorima Gradske vijećnice Grada Preloga, mlade tenisačice Tenis kluba Prelog, Tamaru Balent i Tenu Posavec.

U njihovoj su pratnji bili i predsjednik Teniskog kluba Prelog Zlatko Filipić te trener Damir Krčar. Ime Tamare Balent sve se češće spominje u popisima najnadarenijih hrvatskih tenisačica, a Tamara je na teniskim rang listama polako stigla i do mjesta koje vodi u reprezentaciju Hrvatske. Prije desetak dana Tamara je uvjerljivo slavila na regionalnom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske za djevojčice do 12 godina te pokazala da njoj nema premca u ovoj kategoriji mladih tenisačica.

Tena Posavec pak polako kreće njezinim stopama te je osvojila naslov pobjednika domaćeg turnira iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske, u kategoriji djevojčica do 10 godina. Istaknuto je da je ulaganje u izgradnju još dva teniska terena bilo itekako opravdano, a tenisači su izrazili nadu u podršku Grada Preloga u daljnjim infrastrukturnim zahvatima na teniskom centru u Prelogu.

 

Ostavi komentar