PRELOG: Posebna regulacija prometa uz blagdan Svih svetih

groblje prelog
I na Dušni dan možemo obilaziti groblja,paliti svijeće i moliti se za pokojnike.

Kao i svake godine, i ove se godine, u povodu predstojećeg blagdana Svih svetih, očekuje povećano kretanje građana i okupljanje na mjesnom groblju u Prelogu. Obavještavaju se građani da će se, u nedjelju 1. studenog 2020. godine (za blagdan Svih svetih) u 10 sati zatvoriti Ulica kneza Branimira u Prelogu na dionici od raskršća Stjepana Mlinarića do groblja.

Mole se građani i vozači za strpljenje, međusobno uvažavanje svih sudionika u prometu, na poštivanje prometnih znakova u blizini groblja i uputa policijskih službenika i komunalnog redara kako se ne bi stvarale gužve te da dan sjećanja na naše drage pokojnike obilježimo mirno i dostojanstveno.

Također, mole se građani, s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, da prilikom posjeta svim grobljima na području Preloga (groblja u Cirkovljanu, Draškovcu i Prelogu) obavezno koriste maske za lice te da posjete grobljima budu sa što manje kontakata. Stožer civilne zaštite Grada Preloga vršit će pojačan nadzor na svim grobljima, isključivo sa ciljem što veće brige za zdravlje svih stanovnika Grada Preloga.

Izvor: Grad Prelog

 

Ostavi komentar