PRELOG: Oboren novi rekord Polarne lige

polarna liga
156 trkača trčalo je bez obzira na hladnoću

Kao i proteklih nekoliko sezona u Prelogu je startala Polarna kros liga. Radi se o popularnom trkačkom natjecanju koje organizira Biciklistički klub Prelog. Glavni cilj natjecanja je održavanje i podizanje kondicije za sljedeću biciklističku ili trkačku sezonu. Liga se održava svake subote, s početkom u 15 sati u deset kola, a  završava 8. veljače 2020. godine.

Trči se nasipom HE Dubrava s time da su start i cilj kod mostića preko odvodnog kanala nasuprot DG Sporta u Prelogu. U Polarnu kros ligu mogu se uključiti svi zaljubljenici trčanja i brzog hodanja, bez obzira na spol i dob, na dionicima od tri kilometra (trčanje i hodanje) i deset kilometara (trčanje).

Prijave se primaju na dan utrke do 15 sati. Posljednje kolo biti će revijalno i nakon njega će biti podijeljene nagrade najboljima. Troje najboljih u svakoj kategoriji osvaja medalje, a svi oni koje odrade minimalno pet kola osvajaju majicu.

9. polarna kros liga Prelog u 5. kolu koje je održano minule subote donijela je novi rekord. Sudjelovalo je naime 156 trkača koji su iz kola u kolo sve bolji!
Iduća utrka slijedi već u subotu, 11.01.2020., kada u 15 sati starta 6. kolo polarne lige.

Ostavi komentar