PRELOG: Izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida

naslovna mladen m

Hrvatsko agronomsko društvo organizira dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida na koju Grad Prelog poziva sve zainteresirane. Izobrazba će se održati u subotu, 8. veljače u prostoru Poduzetničkog centra Preloga, na adresi Hrupine 7b (Gospodarska zona Prelog Sjever). Početak izobrazbe je u 9 sati.

Potrebna dokumentacija koju korisnik mora donijeti jest: preslika osobne iskaznice, preslika potvrde o položenom ispitu iz osnovne izobrazbe ili preslika iskaznice za sigurno rukovanje i primjenu pesticida, preslika svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju, popunjena prijavnica za izobrazbu (u prilogu), dokaz o uplati (kopija uplatnice ili potvrda o uplati preko internet bankarstva).

Cijena dopunske izobrazbe je 200 kuna. Grad će sufinancirati izobrazbu sa 100 kuna za polaznike sa svog područja. U cijenu je uključeno 5 sati predavanja, ispit, potvrda o položenom ispitu i iskaznica. Uplatu izvršiti na IBAN: Hrvatsko agronomsko društvo: HR7923400091110023739. Sve informacije možete potražiti na broj telefona: 098/303-683.

Izvor: Grad Prelog

 

 

Ostavi komentar