Poznati ‘delegati’ međimurskog SDP-a u Glavnom odboru

sdp međimurje
SDP Međimurje

Subotnji izbori u SDP-u još uvijek nemaju službene rezultate, ali je poznato da u drugi krug idu Peđa Grbin i Željko Kolar.

I dok se čeka konferencija za novinare koja je najavljena danas, za 11 sati, iako nema nikakvih službenih obavijesti na lokalnom nivou, doznali smo kako su prošli Međimurci koji su se kandidirali za najviša stranačka tijela.

Za uže izvršno tijelo Predsjedništvo SDP-a Hrvatske prema neslužbenim informacijama međimurski kandidati bili su Stjepan Kovač i Mladen Novak, ali dok se čekaju službeni rezultati se ne spominju kao oni koji su prošli.

Također, kako saznajemo, u Glavni odbor stranke u kojem međimurski SDP ima 4 mjesta i koje izabiru samo članovi županijskih organizacija ušli su: Andreja Marić koja je osvojila 170 glasova, Ivica Perhoč 162, Mladen Novak 120 i Mirjana Murk 116 glasova.

Od ostalih kandidata Mario Medved dobio je 103 glasa, Lana Remar 97, Mirjana Marčec 91, Sandro Sadiković 64, Boška Ban Vlahek 25, Nenad Pintarić 24, Jurica Horvat 18 i Romano Bogdan 13.

Pravo glasa imalo je tek 393 međimurskih članova stranke koji su platili članarinu, dok čak njih oko 800 s obzirom da članstvo broji više od 1100 nije reguliralo ovo pitanje, pa nisu ni glasovali.

 

Ostavi komentar