Potresne fotografije sa zgarišta: Auto i osoba u njemu izgorjeli do neprepoznatljivosti

požar gornji kocovčak-zaveščak

Kao što smo već ranije javili, danas je u između Gornjeg Koncovčaka i Zaveščaka na makadamskom putu došlo do požara osobnog automobila.

> Policija ispituje okolnosti požara osobnog automobila između Gornjeg Koncovčaka i Zaveščaka

U unutrašnjosti automobila pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate osobe. Na mjestu događaja obavit će se očevid kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja, priopćili su iz policije. Kazali su nam da se popodne obavio očevid na mjestu događaja, a sutra bi trebali  doći djelatnici Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba. 

Požar je gasio DVD Sveti Martin na Muri i JVP Čakovec. Zatekli su vrlo potresnu scenu u kojoj su auto i osoba u njoj izgorjeli do neprepoznatljivosti. Iz policije su nam kazali da će se morati napraviti DNA analiza kako bi se utvrdio identitet osobe.

Dojavom u 11:27 po četvrti put u 10 dana izašli smo s 9 operativnih vatrogasaca na mjesto intervencije u Gornjem Koncovčaku i zatekli automobil koji je vatra već cijeli progutala, a tijekom gašenja vatre uočili smo tijelo unesrećene osobe kojoj više nažalost nije bilo pomoći. Čuvajmo se i ostanimo zdravi, napisali su na svojoj FB stranici vatrogasci iz DVD-a Sveti Martin na Muri.

Foto: DVD Sveti Martin na Muri

Ostavi komentar