Naučite kako skupljati i čuvati sjeme u novoj online edukaciji

Znate li da sve počinje i završava sjemenjem? I da smo istinski neovisni u uzgoju vlastite zdrave hrane tek kada tu hranu uzgajamo iz sjemenja kojeg smo skupili s vlastitog vrta? Krenite zajedno sa mnom u novu vrtlarsku avanturu i naučite kako skupiti i čuvati sjeme iz vlastitog vrta.

Da bi uzgojili vlastitu zdravu hranu i bili istinski neovisni, trebate imati i sjeme. Kada kupujemo sjeme u raznim trgovinama, mi ovisimo o tom izboru i toj ponudi. A velike nesigurnosti i zatvaranja zadnje dvije godine jasno su nas upozorile da su moguća vremena kada nećemo moći vrlo lako doći do sjemena – a time i da radi toga nećemo moći uzgojiti vlastitu hranu. Stoga je vrijeme da se osiguramo na svojim vrtovima, skupljajući i čuvajući sjeme iz vlastitog vrta. A za to trebamo znanje – kada i kako skupiti sjeme, kako se skuplja po određenim vrstama i na koji ga način spremiti da ga možemo sijati idućih godina.

Na svom vrtu skupljam i čuvam sjeme već godinama i tu sam sada za vas: da vas upoznam s osnovama skupljanja sjemena i da vam pomognem da i vi budete istinski neovisni u uzgoju vlastite hrane. Sa mnom ćete dobiti sve potrebno znanje o skupljanju i čuvanju sjemena, te da sigurni u sebe nastavite s vrtlarenjem i uživate u plodovima vlastitog rada.

U ovoj online edukaciji radimo praktično, na mom vrtu, korak po korak po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća.

Edukacija traje 1 sat i 33 minute i u njoj ćete naučiti kako skupiti sjeme po vrstama povrća, začinskog i ljekovitog bilja te cvijeća, kada i na koji način skupljamo sjeme, koje su idealne posude i alati za skupljanje sjemenja, na koji način razdvajamo sjeme, to je fermentiranje sjemena i za koje vrste ga primjenjujemo, kako čistimo sjeme od ostataka cvijeta ili ploda, kako spremamo i gdje čuvamo sjeme, koliko dugo traje klijavost po vrstama te mnoštvo savjeta i trikova za lakše skupljanje i razdvajanje sjemena.

Online edukaciju možete naručiti putem online narudžbenice na www.biovrt.com . Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 3 mjeseca. Učite u udobnosti vašeg doma, kada god to vama odgovara. Kupovinom online edukacija nemate putne troškove dolaska na mjesto održavanja edukacije i ne morate trošiti dragocjeno vrijeme na put. Webinar možete pregledavati koliko god puta želite i nakon što pripremite sve potrebno, korak po korak skupljati sjeme zajedno sa mnom.

Kad uzgajamo obilje zdrave hrane u vlastitom vrtu uz vlastito sjeme, istinski smo neovisni!

Više na https://www.biovrt.com/online-edukacija-skupljanje-i-cuvanje-sjemena-iz-vlastitog-vrta-silvija-kolar-fodor/

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE