Naručite kalendar iz Biovrta za 2022. godinu

Približavaju nam se blagdani i vrijeme darivanja. Kako bi bilo da ove godine sebi i svojim bližnjima koji su ljubitelji prirode i vrtlarenja poklonite poklon koji će biti baš ono što žele? Što je bolje od poklona koji potiču na sreću, stvaranje i inspiraciju?

Ove godine poklonite sebi i ostalima koji su zaslužili kalendar iz Biovrta za 2022. godinu, a mi ćemo uz kalendar vama pokloniti biovrtni blagdanski paketić.

Vrtlarenje je lijek za koji ne trebate recept, niti je za njega propisana doza – naša je ovogodišnja poruka. Vrt je izvor prave radosti i inspiracije i u njemu možemo uzgojiti obilje zdrave hrane, ali i sebe – poklonite viziju sretne, zdrave, blagoslovljene, šarene, samodostatne i site 2022. godine.

Uz svaki naručeni kalendar pripremili smo vam i poklon. Birate između 5 prigodnih kompleta sjemenja: Šareni vrt, Ljekoviti vrt, Divne rajčice i Najbolja vrtlarska godina, a imate opciju i sami odabrati sadržaj svoj paketića u paketiću „Moj vrtlarski izbor“ .

Ovo je pravi eko poklon. Zapakirani su u ručno izrađene vrećice od čistog pamuka obojenog netoksičnim bojama, te zavezane ukrasnim trakama. Svaki blagdanski paketić sadrži uz dolje navedeno sjeme i poklon karticu (veličina platnene vrećice je cca 13*23 cm, a kartice 9*9 cm).

KAKO NARUČITI KALENDAR IZ BIOVRTA:

Cijena kalendara je 50 kuna + troškovi dostave. Plaćanje se vrši po ponudi na račun, a naručiti ga možete putem narudžbenice na https://www.biovrt.com/narucite-kalendar-iz-biovrta-za-2022-godinu/

Ova posebna ponuda kalendara uz poklon paketiće sjemenja traje od 15.12. – 31.12.2021. godine.

POKLONI UZ NARUDŽBU KNJIGE „VRTLARENJE U SKLADU S PRIRODOM“

Za najbolji vrtlarski poklon možete naručiti i knjigu “Vrtlarenje u skladu s prirodom” Silvije Kolar-Fodor za 129 kn – a uz knjigu mi ćemo pokloniti vama 4 paketića sjemenja: rajčica mix, salata starinska mix, patlidžan manje vrste mix i rukola + edukativnu brošuru „Očuvajmo biorazzznolikost“.

Knjigu možete naručiti na www.biovrt.com

Želimo vam vesele blagdane, dobro se odmorite jer nam je nova Vrtlarska sezona već pred vratima.

Ostavi komentar