2.8 C
Čakovec
Srijeda, 1 veljače, 2023

Centar dr. Rudolfa Steinera organizira predavanja i radionice iskapanja biodinamičkog pripravka 500

U cilju edukacije, širenja znanja i praksi iz biodinamičke poljoprivrede, Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca kontinuirano organizira predavanja i radionice te praktičnu primjenu biodinamičkih pripravaka.U biodinamičkoj poljoprivrednoj praksi koriste se biodinamički preparati u različitim kombinacijama kako bi pomogli biljkama te im olakšali rast, razvoj i urod.

Pripravak 500 – gnoj iz roga temeljni je biodinamički pripravak koji snažno strukturira tlo, promiče rast korijenja, stvara humus i mikrobiološku aktivnost. Pripravak su pripremali na jesen tako što su napunili kravlji rog svježom kravljom balegom i zakopali u tlo. Tijekom zime pripravak je zorio u tlu i sad je došlo vrijeme za njegovo iskapanje.

Iz Centra dr. Rudolfa Steinera vas pozivaju na edukaciju i radionicu iskapanja pripravaka 500, u suradnji s Udrugom Duga iz Čakovca.

Edukacija i radionica će se održati 12. svibnja s početkom u 16 sati na OPG-u Šegović u Ivanovcu na adresu Braće Radića 7.

A za one koji ne mogu mu tjednu, u subotu, 14. travnja od 10 sati se priprema ista radionica u Varaždinskoj županiji na a imanju obitelji Vukelić u Lužanu Biškupečkom.

Svi koji trebate pripravak i dolazite na radionicu ponesite svoje posude i radnu odjeću.

Radionica je za sve sudionike besplatna.

Sve informacije možete dobiti na: [email protected] ili na telefon: 040/655-612.

Radionica se održava pod sponzorstvom Ministarstva poljoprivrede

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,689SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE