VIDEO: Ivan Pernar se u Čakovcu sukobio s ravnateljicom Gimnazije J. Slavenskog

Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida, tijekom jučerašnjeg dana obilazio je srednje škole u Čakovcu gdje je razgovarao s učenicima te napravio puno selfija.

Ovo je poznat način Pernarovog pristupa učenicima, koji nije naišao na veliko odobravanje.

Pernar se čak i sukobio s ravnateljicom Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec Teom Dragić Runjak, što je objavio u videu na svom Facebook profilu.

Naime, ravnateljica ga je upozorila da se nalazi u školskom prostoru te da su neki od učenika s kojima razgovara maloljetni.

– Kako iz drugih stranaka ne upozoravate kad dođu u školu, iz HDZ-a ili HNS-a – kazao joj je Pernar, dodavšni da nije niti blizu škole već na školskom igralištu te da ga može tužiti.

Ravnateljica mu je kazala da je igralište školaska imovina.

Nakon odlaska ravnateljice Pernar je učenicima govorio o “stvarima koje oni kao učenici ne smiju znati”, o tome da je Izrael proveo etničko čišćenje u Palestini, pokoravanju Hrvatske pred EU-om, školskom sustavu koji stvara radnike za kapitaliste i političare, vlasničoj kontroli medija, uvozu GMO u Hrvatsku i još nekim stvarima.

Ipak, Pernarov dan nije prošao niti bez fizičkog sukoba.

U srednjoj školi u Maruševcu, u Varaždinskoj županiji, Pernar se slikao s učenicima, a jedan od zaposlenika je došao, prijetio mu te mu pokušao istrgnuti mobitel iz ruke.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE