1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Most u Međimurju izlazi na lokalne izbore u svim gradovima i općinama

Stranka Most nezavisnih lista izlazi na predstojeće lokalne izbore u Međimurju u svim gradovima i općinama, najavio je Dubravko Cvetko.

Povjerenik ove relativno nove političke stranke u našoj županiji je Dubravko Cvetko, jednostavan 28-godišnji obiteljski čovjek iz Preloga, po zanimanju vatrogasac, a po funkciji zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Prelog. Bavi se privatnim poduzetništvom, student je Visoke škole za sigurnost s pravom javnosti u Zagrebu i član Glavnog odbora Mosta nezavisnih lista.

Njegov politički moto ne naglašava pravo, nego obvezu i dužnost čovjeka da se angažira u političkom životu te da isključivo na temelju svojih sposobnosti i moralnih kvaliteta doprinese boljitku zajednice.

Ono što smeta međimurskim Mostovcima je da se na području županije sve se rješava u krugu nekolicine utjecajnih pojedinaca i vladajućih struktura koji dijele zajedničke interese i rukovode se načelom međusobnog nezamjeranja. Most naglašava da nema oporbe županijskim i gradskim vlastima.

– Nova politička i stranačka opcija u Međimurskoj županiji – Most nezavisnih lista – želi stati na kraj toj štetnoj i nepoželjnoj pojavi u političkom životu naše zajenice. Most djeluje kao politička stranka, ali kroz tzv. Platformu nezavisnih lista nastoji u aktualni politički život uključiti sve nestranački opredijeljene pojedince, usamljenike koji raspolažu stručnim znanjem, posjeduju određene moralne i etičke standarde te imaju kvalitetne i ostvarive ideje, ali ne žele djelovati kao nečiji stranački prirepak, pogotovo ne kao potrčkala manje sposobnih stranačkih moćnika – kažu Mostovci i pozivaju stručne ljude da im se pridruže.

Podrobnije obavijesti o pripremama Mosta nezavisnih lista za predstojeće lokalne izbore u Međimurju zainteresirani građani mogu dobiti na adresi [email protected].

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE