Mogući povratak Z. Vidovića za zamjenika gradonačelnika Čakovca

HSS je uglavnom u Čakovcu tradicionalni partner SDP-a i u sadašnjem mandatu vlasti, pa su tu kolaciju čakovečki HSS i SDP prošli tjedan i nastavili, a Zoranu Vidoviću ponudili mjesto zamjenika gradonačelnika. Za sada još ništa nije potpisano, kazao je Zoran Vidović.

Zoran Vidović, zamjenik međimurskog župana i predsjednik županijskog HSS-a, mogao bi se vratiti na mjesto zamjenika gradonačelnika Čakovca. Tu je dužnost obnašao u prethodnom mandatu čakovečke gradske vlasti. Bio je zamjenik SDP-ovu gradonačelniku Branku Šalamonu.

Nakon ulaska u koaliciju HSS-a s HNS-om na Županiji u ovom mandatu vlasti, prešao je na mjesto zamjenika župana u Međimurskoj županiji.

HSS je uglavnom u Čakovcu tradicionalni partner SDP-a pa tako i u sadašnjem mandatu vlasti. Tu koalaciju su čakovečki HSS i SDP prošli tjedan i nastavili, a Zoranu Vidoviću ponudili mjesto zamjenika gradonačelnika. Za sada još ništa nije potpisano, kazao je Zoran Vidović. Ali dok se HNS nećka, SDP ne gubi vrijeme u okupljanju koalicijskih partnera.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

DAN KUCHEN studio otvoren u Čakovcu!

Kome je Stari grad Čakovec sve bio dom?

Stari grad Čakovec – naš dom