Marijan Fajfar istaknuo kandidaturu za načelnika Općine Selnica

Kandidaturu za načelnika Općine Selnica danas je službeno najavio Marijan Fajfar ispred Nezavisne liste Matije Posavca.

Za načelnika se kandidiram jer bih htio promijeniti neke stvari u općini i dovesti mlade snage u općinu. Želio bih da neki projekti malo jače zažive. Jedan od ciljeva mi je i više povezati Općinu Selnicu s Općinom Sveti Martin na Muri i gradom Mursko Središće. Htio bih da se između nas puno više surađuje, rekao je kandidat Fajfar, koji inače rodom dolazi iz Žabnika u Svetom Martinu na Muri.

Trenutne, započete projekte cilj je naravno završiti, posebno one za koje su dobiveni novci iz Europske unije.  Želimo brežuljkasti dio općine više povezati s ostatkom općine, napraviti turističke staze, kazao je Fajfar te dodao da već ima imena svojih najbližih suradnika ali ih nije otkrivao.

Podršku kandidaturi Marijana Fajfara za načelnika pružio je aktualni međimurski župan, Matija Posavec, zatim ravnateljica OŠ Selnica Anica Rašperger, idejni začetnik i kreator međimurskog Centra izvrsnosti iz informatike Dejan Drabić te mještani Općine Selnica Lenče Rihtarec, Ignac Pleh i Marijan Krajačić.

Marijan Fajfar po struci je elektrotehničar te radi za privatnu firmu, a u slobodno vrijeme aktivno se bavi letenjem i voli provoditi vrijeme u prirodi.

Volju imam, kao i podršku od obitelji i od mještana, rekao je zaključno kandidat Fajfar.

Matija Posavec i Marijan Fajfar
Marijanu Fajfaru podršku prilikom kandidature pružio je i Marijan Krajačić iz Selnice
marijan fajfar
Marijan Fajfar, kandidat za načelnika Općine Selnica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE