15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Dogovorena daljnja suradnja provjerene koalicije HDZ-HSS u Prelogu

U četvrtak, 16. ožujka, u Gradskoj kavani Lovac u Prelogu potpisan je koalicijski sporazum između Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke, koje će zajedno u svibnju izaći na lokalne izbore u Gradu Prelogu.

U Gradu Prelogu HDS i HSS zajedno će izaći na izbore te kao i u prošle četiri godine dati najbolje što mogu za daljnji razvoj Preloga.

Koaliciju je u ime gradskog ogranka HDZ-a potpisao sadašnji gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dok je HSS-a koaliciju potpisao predsjednik Gradskog ogranka HSS-a Prelog Petar Novak.

Kandidat za gradonačelnika bit će Ljubomir Kolarek, dok će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Zdravko Kvakan.

Potpis sporazuma o suradnji u slijedećem mandatu samo je nastavak odlične suradnje između gradskih ogranaka dviju stranaka koji se očituje brojnim provedenim projektima i neprestanim radom za unapređenje kvalitete života građana Preloga, koji se očitovao u posljednje četiri godine. Da bi nastavili započeto i realizirali zacrtane, a već sad jasno definirane ciljeve, zajednički pozivaju sve dobronamjerne da im se pridruže, odnosno da ih podrže na predstojećim izborima.

(vv)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE