6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Darko Zver: Novi župan – novi početak!

Ponekad je najbolje krenuti ispočetka. A kad bolje razmislite to je zapravo i jedino ispravno. Ne bi ni bili u situaciji izvanrednih izbora da je sve u redu. Dakle, nije sve u redu pa nema ni smisla da se pravimo da je sve u redu. Čim prihvatite ovaj stav, vidjet ćete kako se otvaraju nove mogućnosti. Stvari koje su iz stare perspektive izgledale nemoguće, sada se mogu jednostavno i uspješno riješiti.

Najbolji dokaz za to je Sveta Nedelja, grad pokraj kojeg smo prije samo prolazili, a onda su ga moji kolege Zurovec i Nađi u samo jednom mandatu pretvorili u gospodarski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj s odličnim plaćama. Ja sam uvjeren da i Međimurje to može, jer ovdje žive marljivi i radišni ljudi. Imamo sve što je potrebno da postanemo najrazvijena regija, a blizina zemalja srednje Europe nas pozicioniraju kao mogućeg gospodarskog lidera u Hrvatskoj. Da bi u tome uspjeli, treba nam efikasna, transparentna i moderna vlast koja će raditi za poštene i marljive Međimurce. Nova vlast. Ne neki potrošeni političari i kandidati s figom u džepu, već novi župan i novi početak.

Jedino tako mogu zamisliti Međimurje u kojem se socijalna pomoć ne troši na alkohol i kocku. Strukture u kojima vlada nulta stopa tolerancije na mito i korupciju. Županiju koja garantira javnu objavu svih troškova svog i pripadajućih proračuna. Kraj u kojem svi građani imaju jednake mogućnosti zapošljavanja u javnom sektoru. Međimurje u kojem marljivi i radišni Međimurci ne moraju bježati za kruhom preko granice.

To su i razlozi zašto sam se odlučio i za kandidaturu za župana. Ne ovisim o politici, nitko od mojih nije politički zaposlen ili ima bilo kakve koristi od politike i ja sam kompletno čist i neovisan. Treba mi vaša podrška da zajedno pokrenemo promjene i stvorimo gospodarski jako Međimurje koje će svima osigurati bolji život.

Darko Zver

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE