4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Policija u Ivanovcu pronašla kokain, marihuanu, sintetski kanabinoid i ampule testosterona

U utorak, 7. ožujka 2023. godine u poslijepodnevnim satima u Ivanovcu, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, pretražene su prostorije obiteljske kuće i dr. pripadajuće prostorije, kojima se koristi 25-godišnjak, prenosi PU međimurska. 

Prilikom pretrage policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave međimurske pronašli su pet PVC smotuljaka ispunjenih materijom nalik na drogu sintetski kanabinoid sveukupne masa 113,8 grama, PVC smotuljak ispunjen drogom kokain ukupne mase 0,7 grama, PVC smotuljak ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1 gram, 83 ampule testosterona (ulje) te digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Pronađena droga, digitalna vaga te ampule testosterona, koje se nalaze na listi zabranjenih tvari u sportu, oduzete su od 25-godišnjaka.

Zbog neovlaštenog posjedovanja kokaina i marihuane (prekršaj iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga) protiv 25-godišnjeg okrivljenika podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Nadalje, zbog neovlaštenog posjedovanje ampula testosterona namijenjenih daljnjoj prodaji te time počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu, protiv 25-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Oduzeta materija nalik na drogu sintetski kanabinoid dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, a nakon zaprimanja nalaza slijedi kvalifikacija događaja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE