Policija najavljuje akciju Četiri ubojice u prometu

policija korona16
Ilustracija

U subotu, 11. srpnja 2020. godine od 16 – 24 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije Četiri ubojice u prometu. Kako je već u nekoliko navrata najavljeno, policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Policijski službenici tijekom najavljene akcije posebnu pozornost posvetit će prekršajima iz tzv. grupacije „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i na suzbijanje prekršaja vozača motocikala i mopeda. Naravno, pod posebnim nadzorom bit će i ponavljači teških prometnih prekršaja, „recidivisti“.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički resursi (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, motocikli, „presretači“ i dr.). 

Svako, potrebno je napomenuti da će se ova akcija provesti u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske.

Izvor: Policijska uprava međimurska

 

Ostavi komentar