Policija je imala pune ruke posla

policija
Policija

Tijekom proteklih dana na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet krađa, gdje je kod jedne krađe počinjena materijalna šteta viša od 1000 kuna te jedna teška krađa, od čega izdvajamo:

Pronađeno ukradeno vozilo

U nedjelju, 21. travnja 11:30 u Čakovcu, Sajmišnoj ulici, na poljskome putu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su ukraden osobni automobil marke Peugeot Partner, bijele boje, registarskih oznaka ČK 924-DG. Vozilo je nakon očevida preuzela odgovorna osoba oštećene tvrtke.

Podsjećamo da je tijekom noći sa 16. na 17. travnja (s utorka na srijedu) u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj provalio u prostorije privatne tvrtke. Nakon toga ukrao je više ključeva od vozila te nasilno otvorio aparat za tople napitke odakle je otuđio novac te iz prostora skladišta ukrao nekoliko aparata za zavarivanje. Završno je iz dvorišta tvrtke ukrao automobil. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Ukradeno meso i motorna pila

Između 18. i 20. travnja u Strahonincu, Ulici Žrtava fašizma, nepoznati počinitelj je iz otključanog skladišta ukrao više desetaka kilograma smrznutog mesa i motornu pilu. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar