Policajci odmjerili snage s vinarima na druženju povodom nadolazećih blagdana

Djelatnici Policijske uprave međimurske te vinari Udruge Hortus Croatiae i ove su godine održali susret povodom božićno-novogodišnjih praznika na kojem su u nogometnom okršaju odmjerili svoje snage.

Našim vinarima i vinogradarima je od izuzetne važnosti sigurnost naših potrošača i turista u prometu, posebno za vrijeme velikih manifestacija, kao što je to Urbanovo koje se održava tijekom svibnja. Ovakvim susretima, koji su sada već tradicionalni jer se održavaju od 2004. godine, želimo da se dobra suradnja između policije i vinogradara nastavi i dalje– kazao nam je Boris Novak, predsjednik NK Sloga i jedan od poznatijih međimurskih vinogradara.

Organizator susreta bila je Udruga Hortus Croatiae. Susret se odigrao u sportskoj dvorani Osnovne škole Štrigova. Nogometni okršaj završio je rezultatom 10:10, a nakon njega nastavili su druženje u Caffe baru Kult u centru Štrigove.

Gornje Međimurje bilježi jako mali broj prometnih nesreća iako se upravo ovdje proizvodi najviše litara vina– napomenuo je novi glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek. Rezultat je to podizanja razine prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu.

Ostavi komentar