Počele pripreme za Gradski kotlić na Zalešću u Murskom Središću

kotlići
Tako je bilo prošle godine na Zalešću

U sklopu manifestacije Ljeto uz Muru 2019. u nedjelju, 7. srpnja  na terenima Sportsko – rekreacijskog centra „Zalešće“ u Murskom Središću održati će se pojedinačno ili ekipno tradicionalno kuhanje jela Gradski kotlić.

Svaki sudionik koji se prijavi do 3. srpnja na e-mail: [email protected] ili [email protected] ili na mobitel: 099 337 92 50 dobiva 2 bloka u vrijednosti od 100 i 150 kuna za namirnice u trgovini KTC u Murskom Središću i mesnici Mihalić Mursko Središće. Blokove se upotrebljavaju po želji veći iskoristiti u KTC-u, manji u mesnici ili obrnuto. U KTC-u se može uzeti roba isključivo za kuhanje kotlića te podjelu hrane, a računi na kojima bi bilo nešto drugo neće se uvažiti. Podjela jela trebala bi početi od 11:30, a sudionici kotlića obavezni su pripremiti minimalno 30 porcija jela.

Grad Mursko Središće za sudionike osigurava plastične tanjure, žlice, salvete i kruh za 30 porcija jela. Sudionici Gradskog kotlića sami osiguravaju pribor za kuhanje, zdjele za kuhanje, plinsku bocu, drva i ognjište – postolje na kojem će se ložiti vatra.

 

Ostavi komentar