Pobjeda u 3 poteza prve ekipe ŽOK Kaštel Pribislavec

Kaštel 1 200207-1
Nova pobjeda Kaštelanki

Vikend za ŽOK Kaštel iz Pribislavca je započeo jako dobro. U petak je odigrana utakmica 14. kola 1.B hrvatske odbojkaške lige, skupine Sjever za seniorke, između domaćinske prve ekipe Kaštelanki i OK Olimpik 2 iz Zagreba. U prvom setu odmjeravale su se snage, ispitivao protivnik i tražio pravi ritam. Izjednačeni set do kraja koji su uzele Kaštelanke, rezultatom 29:27.

Nakon uvođenja u ritam ostali setovi su išli lagano, bez padova i gubitka koncentracije. Drugi set završavaju rezultatom 25:14 te treći s rezultatom 25:17. Tri boda ostaju doma i betonira se pozicija u vrhu tabele. Jako dobra utakmica u kojoj je bilo malo grešaka i puno dobrih akcija, kako u napadu tako i u obrani. Pravo zadovoljstvo za gledatelje, a pogotovo za navijače (domaće).

ŽOK Kaštel Pribislavec u sastavu: Tija Budiša, Ema Frančić, Laura Frančić, Iva Hranilović, Željka Obadić, Leda Peršak, Dina Sabol, Klara Škvorc, Inka Varga (K), Mirjam Varga te trener Marko Obadić (zadovoljan razvojem situacije).

OK OLIMPIK 2 u sastavu: Stela Blažek, Matea Cvetković, Tea Ćaćić, Anka Grlić, Matea Jazvić (K), Dora Kožinec, Ela Međed, Lara Petrović, Nika Ševerdija, Franka Zorić vođene trenericom Ivonom Obajdin.

U funkciji 1. suca Matija Šulc te 2. suca Petra Vizner.

Sudili su 1. sudac Orlando Kozjak, 2. sudac Pejo Kopačević, a delegat je bio Dimitrije Konakčijev.

Tekst: Predrag Peršak

Ostavi komentar