PIŠKOROVEC: Izbo svoju nevjenčanu suprugu pred maloljetnom djecom

Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Međimurska policija javlja nove informacije o teškom zločinu u romskom naselju u Piškorovcu. 

” Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je muškarac rođen 1984. godine s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu izvanbračne supruge rođene 1982. godine te kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu njihove maloljetne djece.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu.

Ozlijeđena je privatnim vozilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u događaju zadobila osobito teške ozljede opasne po život. Sutradan, 17. veljače uslijed zadobivenih ozljeda 37-godišnjakinja je nažalost, preminula. Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, stoji u priopćenju međimurske policije.

Više o događaju o kojem smo jučer izvještavali pročitajte u nastavku:

> UŽASNA SMRT: Preminula Violeta Oršuš iz Piškorovca bila je ubodena i premlaćena!?

>NOVI DETALJI: Ubijena Violeta Oršuš, majka devetero djece iz Piškorovca!

Ostavi komentar