OV Sveti Martin na Muri: Vijećnik Dobranić napustio aktualac sjednice!

Burno je započeo aktualac posljednje sjednice Općinskog vijeća u Svetom Martinu na Muri. Vijećnik Mladen Dobranić postavio je pitanje vezano za komunalno redarstvo.

Zanimalo ga je zašto se ništa nije riješilo po pitanju zapuštenih zemljišta na području općine, posebno kod pokojnog Mladena zvanog Kropec. 

– Zašto se nije odradilo ono što je bilo prijavljeno? Tko tu koga štiti? Inspekcija? Zašto se ljude ne primora da pokose i pošpricaju? Ljudi se bune! Što se tiče sanacije cesta, nisam zadovoljan! Imamo loše ceste! Negdje trebamo ušparati i krenuti u njihovu sanaciju, zavapio je Mladen Dobranić, vijećnik SDP-a i dodao u nastavku da ga smeta, isto tako, drveće koje strši na lokalne ceste.

Mladen Dobranić

Na njegovo pitanje odgovorio mu je načelnik Dražen Crnčec koji je kazao da ne mogu sve odmah napraviti i da nije to tako lako za riješiti. 

– Godina razgovaramo i u ciglama kod Krapca. Ako treba, dajte, molim urgirajte, ja ga nekom otpelam, kazao je Dobranić, a na njega se nadovezao zamjenik načelnika Martin Srša

– Otpelaj ga potom na svoju ruku, možda nitko neće pitati za te cigle! Kako mi možemo doći nekome na dvor i nešto im uzeti?! Pitaš gluposti! Svima nama je to ruglu, ali ne možemo nekome reći da odvozi te cigle s privatnog dvorišta, bio je oštar zamjenik Srša i dodao da postoji jako puno problema, no da treba znati gdje su prioriteti te da se novac iz proračuna mora strogo namjenski trošiti. 

– Ja ne smijem nikaj pitati. Doviđenja, doviđenja!, kazao je Dobranić i otišao iz prostorije gdje se održala sjednica općinskog vijeća. Predsjednica Općinskog vijeća Petra Novinščak kazala je da polemike moraju postojati te da se trebaju tražiti odgovori na postavljena pitanja, no da nije bilo potrebe za takvom reakcijom. Zamjenik načelnik Martin Srša ispričao se nakon Dobranićeva odlaska što je tako žustro nastupio i da mu je žao što je rasprava tako završila.

Ostavi komentar