Otvoreni podrumi vinarije Štampar: 4 dana na Mađerki uz pogled od milijun dolara!

Vinarija Štampar, u sklopu manifestacije, Otvoreni podrumi na atraktivnoj lokaciji Mađerkina brega, organizira čitav niz događaja. 

Od 3. do 6. lipnja2021., na vinskom vrhu Međimurja čeka vas izuzetna ponuda vina, hrane i smijeha. Da, smijeha, koji je ovoga puta zagarantiran, nastupom našeg „stand up“ komičara Vlatka Štampara, 5. lipnja s početkom u 17:00 sati. 

Za hranu je ponovo zadužen Marko Palfi koji proširuje svoju ponudu. Tako ćete ovog puta uz nagrađivane burgere Smokey doubleD i Dekadent, moći kušati i Pileću tortilju deluxe, Vratinu sa žara i Falafel sa međimurskim šparogama OPG Vuri. Falafel je jedno od najpopularnijih vegeterijanskih street food jela na svijetu. Spravlja se od slanutka, a Palfijeva varijanta sa domaćim šparogama je odraz sezone i lokaliteta. Dodatan plus ovog vege jela je da donosi jednu od najklasičnijih vino/hrana kombinaciju, a to je šparoga i Sauvignon. Štamparov Sauvignon i falafel će tako biti interesantan svima, a posebno vegeterijancima.

Ponuda hrane dodatno je obogaćena i slatkim asortimanom. Tako će u ponudi biti i deserti u čaši na bazi QimiQ vrhnja. Moussevi sa dodatkom čokolade, vanilije, bučinih sjemenki, No Baked Cheesecake u čaši, Panna Cotta, Tiramisu u čaši

Sprema se još jedno iznenađenje. U petak 4. lipnja u 18 h u goste nam dolazi i veliki eno/gastro znalac i svjetski putnik, Časlav Matijević. Ovaj majstor pripreme morske hrane za petak će spremit „srdele na livadi“. Atraktivno jelo od plave ribe kojeg će biti u ograničenim količinama.

4 dana na Mađerki uz „pogled od milijun dolara“, vina Štampar, „Food by Palfi“, Vlatka Štampara, Časlava Matijevića, puuuno dobre glazbe i pozitivnih emocija, Vidimo se!

 

Radno vrijeme: 09.00-23:00 (hrana od 12:00)

Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Vinarija Štampar

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE