Otvaranje sportskih dvorana vikendom nije rješenje!

Sportski klubovi, kojih samo na području Čakovca ima 90-tak, još uvijek ne mogu trenirati u školskim sportskim dvoranama. Zbog toga su se klubovi našli u problemima. Natjecanja i prvenstva kucaju na vrata, a oni nemaju gdje obaviti pripreme.

Situacija je kaotična. Snalazimo se kako znamo i umijemo. Koristimo vanjska igrališta i dvoranu u Atonu koja je u privatnom vlasništvu. Prvenstvo nam se bliži, a mi nemamo gdje vježbati s loptom. Tjedno inače imamo 26 sati raznih kategorija uzrasnih kategorija. Jako je teško u ovoj situaciji  iskombinirati treninge. Nitko ništa ne zna. Loptica odgovornosti se samo prebacuje s jednih na druge i tako u krug, požalio nam se Dražen Špoljarić iz Muškog rukometnog kluba Čakovec.

Koje se rješenje nazire u rješavanju ove problematike te kako se prošlog vikenda moglo održati veliko karate natjecanje u dvorani Graditeljske škole Čakovec pročitajte u članku koji donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od sutra, 11. rujna, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE